Köménymag leves

2011-11-02

sponsored links


Már nagyon régóta kívánom a köménymag levest, de mivel a párom nem szereti, elég ritkán tudom megfõzni. Most is csak kicsi adagban készítettem magamnak. Én nagyon szeretem. Anyum olyankor szokott köménymag levest fõzni, mikor sok zsíros ételt eszünk(pl. disznóvágás után, szilveszter után), vagy ha valakinek a gyomra fáj. Sõt a régiek szoptatós kismamáknak is ajánlták, hogy több tejük legyen tõle.
Én most egyszerûen megkívántam, ezért megfõztem. Kb. fél óra, és kész is van.

Hozzávalók:
  • 1 hagyma
  • 2 kávéskanál köménymag
  • fél dl rizs
  • 1 evõkanál liszt ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/11...

sponsored links

Keres?s