Költözünk

2011-10-30

sponsored links

Tehát. A mai nagy nap az életünkben, mert megsokasodunk, egy szobával gyarapodik a lakótér. Köszönhetõen kedves, kedves, Indiában is kalandtúrázott ismerõseinknek.

Magunk mögött hagyjuk a vizesedõ falakat, a penészedõ fürdõszobát, a zárlatos vezetékeket, a 19 fokos maximum szobahõmérsékletet (mondjuk a borok komázták), a felrobbant wécétartályt. Elfelejthetjük a minden szabadba helyezett növényünket felzabáló nyulat, a láncdohányos szomszédot és az összes napfényt eltakaró, kiirthatatlan, terméketlen fügefáját, pont jókor, mert tavaly ilyenkor még össze kellett söpörni a lehullott leveleit, miközben "ugye a szomszéd fájának nem csak a gyümölcsét kell élvezni!".

Helyette lesz hegyoldal, tetõterasz, pince és kilátás, természet meg minden, barátainknak hála jutányos árú albérlet formájában. Szóval eléggé odáig vagyunk meg vissza, tegnap becsomagoltuk a lakást, a dobozok nagy részében a konyha van. A net még akadozik, mert kiderült, hogy a kívánt szolgáltatás nem biztosított, meg lemondani se lehet semmit rendesen az országban, de sebaj, majd valamit okoskodunk.

Ja, meg vallásos szólt rám, hogy a múltkor lemaradt a pirítós feltétes receptje.

Sült paprikás, paradicsomos krém ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/10/30/koltoz...

sponsored links

Keres?s