Kótold meg a Mayer-szörpöt!
sponsored links
A Mayer Szörp a legjobb prémium gyümölcsszörp a magyar kínálatban.
A március végén Soltvadkerten került megrendezésre az elsõ Nemzeti Szörp Verseny, amelyet hatalmas érdeklõdés övezett. A szakma képviseletében számos manufaktúra, kistermelõ jelent meg és a különféle kategóriákban közel száz szörp versenyzett.
A versenyen való részvétel feltétele volt, hogy a kistermelõk csak a hagyományos technológiával elõállított, kizárólag kézzel szedett magyar gyümölcsbõl vagy gyógynövénybõl készített szörppel nevezhettek.
A szakmai zsûri vakteszt alapján döntött a különbözõ ízvilágú édes nedûk között, amelyek összesített pontszámainak köszönhetõen alakult ki a végsõ sorrend.
A Mayer Szörp több tétellel is indult a versenyen, amelyek közül a Gyömbér szirup bronz, a Fahéjas Szilva szörp ezüst, a Feketeribizli szörp ezüst, a Málna szörp ezüst minõsítést kapott. A kategória legjobbjaként végzett a Mayer Szörp Meggy és Eper szörpje, ez utóbbi a megszerezhetõ 25 pontból 24,18-cal a gyümölcsszörpök legjobbjának járó különdíjat is megnyerte.
Mayer Szörp
A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfõzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószer mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfõzték maguknak.
A családi vállalkozásként mûködõ szörp üzemükben - saját receptek alapján - csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket.
A Mayer Szörp célja, a lehetõ legjobb minõséget kínálni a fogyasztók számára, megõrizve a gyümölcsök és fûszerek eredeti ízét.