Kókusztejes, fûszeres sütõtök krémleves

2011-10-31

sponsored links


Teljesen elhavazódtam, de mivel VKF határidõ van, melyet Zizi írt ki még szeptember végén, most három receptet is posztolok egy nap. Legalábbis ezt tervezem.

Három recept egy nap! Ilyen nem volt még a blog történetében, lassan pedig három recept / hét is egy igazán jó aránynak mondható lenne, ha tudnám tartani. Megcsúsztam, az elmúlt napokban nem jutottam el a receptírásig, volt egy-két esemény az életünkben. Például fel kellett szedni a leányzó szobájában a parkettát, mert berohadt alatta az USB lap, amire a padlót fektették. Hála a jókezû munkásoknak, akik valószínûleg kiborítottak oda egy "kevéske" vizet, de azzal már nem foglalkoztak, hogy ez egy idõ után igazán csúnyán fog kinézni. Hurrá, akkora kosz, mintha lakásfelújítanánk, és ez még tart jó pár napig. Elõtte pedig a csaj volt beteg, teljesen berekedt.

Ennek ellenére nem panaszkodom, mert jó dolgokat is csináltunk az elmúlt napokban. A hétvégén például bolti körutat is tettünk Karácsonyi ajándék ötleszerzés céljából majd sétáltunk egy nagyot a Váci utcában, amit imádok. Itt leltünk rá egy jó kis helyre, egy kürtös kalácsosra. Nagyon tetszik, mivel nem tipikus bódé árus, hanem egy kávézó jellegû bolt. ÉS, jó a kávé. Ezenkívül ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s