Kókusztejben pácolt csirke nyársra fûzve
sponsored links
Nem szeretem az õszt, a telet mégkevésbé. Egyrészt azért, mert mindig fázok, másrészt azért, mert egyre nehezebb normális fotókat csinálnom a kis vacak gépemmel. Nyáron a jó fényviszonyok között még csak-csak, de ilyenkor már kizárólag színtelen és életlen képek sikerednek, amit nagyon nehéz feljavítani. Nagyon szeretnék egy igazán jó gépet, perpillanat ez szerepel a vágylistám elsõ helyén. Sok esetben azért nem kerülnek fel ételek a blogra, mert nem tudok róluk elfogadható képeket csinálni. Na de ilyen alapon tavaszig (vagy addig amíg nem kapok jobb gépet) fel kéne függesztenem a blogolást, viszont amikor ilyen finom étel sikeredik, akkor muszáj vagyok feltenni, akármennyire nem tetszik a fotója.
A férjem arca evés közben olyan volt, mint egy elégedett óvodásé. Úgyis mondhatnám, vigyorgott, mint a tejbetök.
Azt el kell mondanom, hogy ehhez az ételhez nem elég a szárított kókuszreszelékbõl házilag készült kókusztej, mert õszintén szólva az sose lesz olyan sûrû, krémes és ízletes, mint készen kapható kókusztejek. Ezek is hasonló eljárással készülnek, mint a házi kókusztej, de friss kókuszreszelékbõl, ami önmagában is sok nedvességet (tejet) tartalmaz, amit kevés víz hozzáadásával préselnek ki.
Ha valaki nem akar kisebb vagyont kiadni a konzerv vagy ...