Kókuszos tejberizs tonkababbal és mangóval
sponsored links
A történet úgy kezdõdik,hogy A Fûszerész jóvoltából kaptam egy páros szakmai belépõt a hétvégén megrendezett Budai Gourmet fesztiválra.Délután édesanyámmal ki is látogattunk.Nagyon nagyon szuper dolgokat láttunk.Lazacbontó bajnokság,különbözõ bemutatók,rengeteg étterem,borászat.Fantasztikus dolgok voltak.
Elsõ utam a Fûszerészhez és Daniékhoz vezetett.Bettitõl is megbízást kaptam a Tonka bab beszerzésére.Vettem néhány újdonságot(lehet csak nekem az)fahéjvirág például.Lio gyümik is landoltak a kosárban.Köszönöm a kedves kiszolgálást itt is.Itthon egyébként vártak a nyeremény fûszereim ,de mivel péntek reggel óta nem voltam itthon nem is tudtam milyen csoda vár rám...
Errõl igyekszem külön beszámolni.
A Miele gasztro színpadon érdekes programokkal várták a közönséget.Szombat este egy fergeteges salsa est volt amit Kis Sándor a Miele séfje és Hegyi Barbara fõzése indított útjára.
Sanyiék ráknyársakat és mango salsát valamint tápióka gyöngybõl kókusztejjel, grillezett ananásszal készített desszertet mutattak be és tálaltak.Illetve abban a szuper helyzetben voltunk,hogy mivel Sanyi 2.helyezett lett a II.Országos Nyílt Lazacbontó bajnokság profi kategóriájában megsütötte a vendégeknek a friss finom lazacfilét is melyet szintén a salsával kínált.
Vasárnap édesanyámmal beszereztük a friss mangót.Tápióka gyöngyöm nem volt ezért nálam ...