Kókuszos profiterol - házi kókusztejszínnel
sponsored links
Helyesek, nem? És ha tudnátok, hogy milyen finom... És annyira nem is bonyolult.
Ezzel a kókuszos, csokoládés desszerttel a kókuszrajongóknak szeretnék kedvezni. Könnyen és gyorsan, körülbelül egy óra alatt elkészíthetõ, és ebbõl fél óra maga a sütési idõ. Elõre összeállíthatjuk, a hûtõben több napig is tárolható. A tésztája a Kifõztükben már bemutatott égetett tészta, és a töltelék krémje is visszaköszön a kókuszkrémes pite tetején. Érdemes a krémbõl dupla adagot készíteni, majd két egymást követõ hétvégén ezzel a két desszerttel kényeztetni magukat és a családot. A krémek édességét a saját ízlésünkhöz igazíthatjuk, ha kóstolgatással ellenõrizzük, mikor megfelelõ. Ne édesítsük túl, ne nyomjuk el a kókusz ízét!
Ez a desszert a Kifõztük 2011/9. számában jelent meg. Az újság letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról, ahogy eddig, most is ingyenesen.
Kókuszos profiterol - házi kókusztejszínnel
Hozzávalók
az égetett tésztához: ...