Kókuszos-mazsolás zabkása

2014-04-25

sponsored links

Megmondom õszintén néha kívánom az ilyen jellegû ételeket reggelire. Így a húsvéti sonka-tojás dömping után meg pláne. 
Nem paleó, de glutén, és tejmentes. 

Ebbõl az adagból két reggelire is jól laktunk belõle a lányommal. 


Hozzávalók:

1 csésze zabpehely,
1,5 csésze víz,
1/2 csésze cocomas,(kókusztejszín)
1 marék mazsola,
1 marék kókuszchips,
2 ek. eritrit,
1 kocka cukormentes étcsokoládé


Elkészítés:

A zabpelyhet a vízzel, a cocomassal és az édesítõvel feltesszük fõni. Kb. 10 perc alatt besûrûsödik. Elzárjuk a gázt alatta, hozzáadjuk a mazsolát és a kókuszt, majd még melegen ráreszeljük a csokoládét. 

Tipp: Ha nagyobb adagot készítünk, mint ami elfogy másnapig, vagy estig nyugodtan tároljuk hûtõben, majd rövid idõ alatt langyosítsuk meg mikróban, vagy tûzhelyen ízlés szerint. 


Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2014/04/kokusz...

sponsored links

Keres?s