Kókuszos joghurtkrém

2017-04-29

sponsored links


Hozzávalók 6-8 személyre:

  • 2 kis pohár (2 x 180 g) görög joghurt
  • 5 dkg porcukor
  • 8 dl Del Coco kókusztejszín
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 2 csomag (2 x 20 g) zselatinfix

a tálaláshoz:

  • kókuszcsipsz
  • babapiskóta




  • A joghurtot kézi habverõvel alaposan elkevertem a porcukorral, a kókuszreszelékkel és 4 dl kókusztejszínnel.
  • A maradék kókusztejszínt lágy habbá vertem, közben hozzáadtam a zselatinfixet.
  • Óvatos mozdulatokkal a joghurtba forgattam.
  • A krémet sima csövû habzsákból poharakba adagoltam, néhány órára hûtõbe tettem.
  • Végül kókuszcsipsszel meghintve, babapiskótával kínáltam.



A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin áprilisi számában, kókusztejszínt a KókuszVilágnál tudtok beszerezni.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/04/kokuszos-...

sponsored links

Keres?s