Kókuszos joghurtkrém
sponsored links
Hozzávalók 6-8 személyre:
- 2 kis pohár (2 x 180 g) görög joghurt
- 5 dkg porcukor
- 8 dl Del Coco kókusztejszín
- 10 dkg kókuszreszelék
- 2 csomag (2 x 20 g) zselatinfix
a tálaláshoz:
- kókuszcsipsz
- babapiskóta
- A joghurtot kézi habverõvel alaposan elkevertem a porcukorral, a kókuszreszelékkel és 4 dl kókusztejszínnel.
- A maradék kókusztejszínt lágy habbá vertem, közben hozzáadtam a zselatinfixet.
- Óvatos mozdulatokkal a joghurtba forgattam.
- A krémet sima csövû habzsákból poharakba adagoltam, néhány órára hûtõbe tettem.
- Végül kókuszcsipsszel meghintve, babapiskótával kínáltam.
A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin áprilisi számában, kókusztejszínt a KókuszVilágnál tudtok beszerezni.