Kókuszos habcsók
sponsored links
Mér régóta izgatta a fantáziám, most végre kipróbáltam. A sütést illetõen mindenféle tanácsok keringenek a neten, hála az égnek a legtöbb ellentmond egymásnak :-)
Egy újságban láttam a receptet, mindent ugyanúgy csináltam (csak a cukrot cseréltem és csökkentettem), és egyszerûen nem sikerült. Csak kanállal lehetett enni. Aztán másnap csoda történt: az éjszaka leple alatt a kis habcsókjaim szuper állagot vettek fel. Igazán beleírhatták volna a receptbe, hogy pihentessük õket egy napig...
A cukor mennyiségét 2/3-ra csökkentettem, de még így is határeset. Én csak egyet tudok megenni belõle, olyan édesnek érzem. De finom :-)
Most beindította a képzelõerõm a mézes habcsók, egyszer majd arra is rájövök, hiszen a méz egészségesebb (kivéve cukorbetegek és candidások esetén, de most ne ebbõl induljunk ki). Van egy ötletem, elméletben remekül mûködik is, majd meglátjuk :-) De most vissza ehhez a xiliteshez...
Hozzávalók kb. 20 darabhoz:
- 2 tojásfehérje ...