Kókuszos epertorta forró tejes piskótával és JÁTÉK!
sponsored links
Több mint két hete nem volt itt egy süti se??? Tarthatatlan... pedig valahogy olyan kép él a fejemben a blogomról, amin folyton csak cukros, fehérlisztes, egészségtelen, hizlaló édességek sorakoznak, és ekkor komoly lelkifurdalás fut át rajtam, de azután gyorsan elmúlik, hiszen aki akar, az számos kiváló , hiteles egészségtudatos oldalt és receptet találhat a neten, aki meg nem, az talál itt másmilyet, például ezt a piskótát, eperrel. vagy bármi mással, mert nagyon jó anyag.
Eléggé hihetetlennek tûnt elsõre a recept, mindjárt arra gondoltam, a forró tej egy-az egyben megfõzi a tojást a sütiben, de nem: szuper állagú, jó tartású, stabil, de mégis könnyû piskóta lesz belõle, puha, szaftos, de nagyon jól vágható, nem morzsálódós. Megvettük. Azt csak a hétvégi hûtõtartalom döntötte el, mi kerül bele, nem is volt torta tervbe véve, de azután volt ok egy kis örülésre, mert a nagyobb ügyeskedett sportban a hétvégén, ráadásul táááávol szülei féltõ szemétõl, félig önállóan és kicsit magára és a saját felelõsségére hagyva - jól meg is sikerült fáznia a 32 fokban....
És még három jó hír: két kedves felkérésnek is eleget tettem a tavasszal : a Vidék Íze 2012 áprilisi számában és Stahl Magazin Recept&Rejtvény különszámában jelentek meg receptjeim. Itt is köszönöm a lehetõséget a szerkesztõknek.
A harmadik pedig: játék nálam a facebookon, klassz nyereményekkel!
Hozzávalók: (20-22 cm-es formához) ...