Kókuszos csirkecomb csípõs eperrel

2011-05-21

sponsored links

 

Meglepõ , hogy a kókuszos csirke nem édes, hanem inkább fûszeres sós étel, amelyet kiválóan egészít ki a csípõs eper.
A kókuszreszelék nem is édes magában, ezért tejföllel elkeverve inkább vajas íze lesz. Nem kell hozzá egyéb fûszer csak só és bors. Ennél egyszerûbb sült hús recept nincs is!
A receptet eredetileg több mint 15 éve egy Nõk Lapjában olvastam Lajos Maritól.
 
Hozzávalók:
6 db csirkecomb
só, törött bors
2 dl tejföl
100 kókuszreszelék
3 ek vaj
 
A csirkecomb bõrét lehúzzuk (nem finnyásságból vagy diétából húzom le, hanem azért, mert a kókuszos bunda alatt úgysem sülne ropogósra).
A csirkéket megsózzuk, megszórjuk törött borssal és...

Folytats a blogon ... mindenkaja.blog.hu/2011/05/21/kokuszo...

sponsored links

Keres?s