Kókuszos csirkecomb csípõs eperrel
sponsored links
Meglepõ , hogy a kókuszos csirke nem édes, hanem inkább fûszeres sós étel, amelyet kiválóan egészít ki a csípõs eper.
A kókuszreszelék nem is édes magában, ezért tejföllel elkeverve inkább vajas íze lesz. Nem kell hozzá egyéb fûszer csak só és bors. Ennél egyszerûbb sült hús recept nincs is!
A receptet eredetileg több mint 15 éve egy Nõk Lapjában olvastam Lajos Maritól.
Hozzávalók:
6 db csirkecomb
só, törött bors
2 dl tejföl
100 kókuszreszelék
3 ek vaj
A csirkecomb bõrét lehúzzuk (nem finnyásságból vagy diétából húzom le, hanem azért, mert a kókuszos bunda alatt úgysem sülne ropogósra).
A csirkéket megsózzuk, megszórjuk törött borssal és...