Kókuszos csigák / ThangZhong technikával
sponsored links
Mikor ezzel a technikával készült csigát elõször megláttam janka kovács "Csak mert szeretem..." blog háziasszonyánál többször elolvastam túl bonyolultnak találtam. Mikor már a kókuszos csigákat készítette akkor már igencsak azon gondolkodtam hogyan készíthetném el ? Nem volt egyszerû, ami nálam nem is lett olyan szép de az íze mindenért kárpótolt:)
Csak a hozzávalókat írom le az elkészítés leírását a talált blogon nézzétek meg nagyon jó illusztráció is van ott!
?
Hozzávalók: ThangZhong: 4 dkg liszt, 2 dl víz, kókuszos réteg: 20 dkg kókuszreszelék, 1 citrom reszelt héja, 2 tojásfehérje, 16 dkg cukor, 1,5 tk kókuszaroma /ez nálam kimaradt/, 4 dkg liszt, 2 dl tej, 1,5 dl víz, 3 dkg vaj, tészta: 20 dkg ThangZhong, 60 dkg liszt, 2 tojássárgája, 13 dkg cukor, 1 citrom reszelt héja, 1 kk. só, 2,5 dkg élesztõ, 5 dkg vaj, 1,6 dl tej, + 1 tojás a tészta kenéséhez.
Csak a hozzávalókat írom le az elkészítés leírását a talált blogon nézzétek meg nagyon jó illusztráció is van ott!
?
Hozzávalók: ThangZhong: 4 dkg liszt, 2 dl víz, kókuszos réteg: 20 dkg kókuszreszelék, 1 citrom reszelt héja, 2 tojásfehérje, 16 dkg cukor, 1,5 tk kókuszaroma /ez nálam kimaradt/, 4 dkg liszt, 2 dl tej, 1,5 dl víz, 3 dkg vaj, tészta: 20 dkg ThangZhong, 60 dkg liszt, 2 tojássárgája, 13 dkg cukor, 1 citrom reszelt héja, 1 kk. só, 2,5 dkg élesztõ, 5 dkg vaj, 1,6 dl tej, + 1 tojás a tészta kenéséhez.
Jó étvágyat !