Kókuszkrémes céklasaláta
sponsored links
Hozzávalók:
1/2 kg bébicékla
1 db konzerv kókusztej
1 citrom leve
kevés reszelt torma
só
bors
1-2 kanál olíva olaj
zöldpetrezselyem
A céklát puhára fõzzük, hideg vízzel leöblítjük, majd meghámozzuk. A hideg vizes zuhanytól a cékla héja dörzsöléssel könnyedén lejön.
A kókusztej sûrûjét mixerrel felhabosítjuk, citromhéjjal, citromlével, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a reszelt tormát is.
A céklát tetszés szerinti méretre vágjuk és a citromos kókuszkrémmel leöntve tálaljuk. Ízesítésképp olívaolajjal, zöldpetrezselyemmel koronázzuk meg az ételt.
1/2 kg bébicékla
1 db konzerv kókusztej
1 citrom leve
kevés reszelt torma
só
bors
1-2 kanál olíva olaj
zöldpetrezselyem
A céklát puhára fõzzük, hideg vízzel leöblítjük, majd meghámozzuk. A hideg vizes zuhanytól a cékla héja dörzsöléssel könnyedén lejön.
A kókusztej sûrûjét mixerrel felhabosítjuk, citromhéjjal, citromlével, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a reszelt tormát is.
A céklát tetszés szerinti méretre vágjuk és a citromos kókuszkrémmel leöntve tálaljuk. Ízesítésképp olívaolajjal, zöldpetrezselyemmel koronázzuk meg az ételt.