Kínai szimbólumos torta
sponsored links
Még régebben készítettem ezt a tortát, tegnap este találtam meg a fotóim között. Akkor készült, amikor a pillecukros fondant bevonó készítését gyakoroltam.
A pillecukrot egyáltalán nem szeretem, nem is igazán tudom megenni. Viszont szalonnasütéskor kipróbáltuk a tûzben megforgatva, és meg kell mondjam, nagyon finom. Amerikában szokták tûz fölött pirítani. Úgy tudom ott a szalonna helyett pillecukrot pirítanak a tábortûz felett. Sõt, tábortûz mellé szinte kötelezõ is a pillecukor.
Visszatérve a tortára, azt észrevettem, hogy a pillecukros fondant bevonót a gyerekeim nem nagyon szeretik, ezért nem is csinálok már ilyet, viszont van akinek nagyon bejön. A készítése igencsak ragadós élmény, azonban elég egyszerû.
Ez a rövidfilm bemutatja hogyan készíthetõ el a pillecukros fondant:
Egyébként a fondantbevonót semmivel sem színeztem, ilyen az alap színe, hogyha sima vajjal, vagy margarinnal készül. Akkor ...