Kétéves a Culinaricum!

2012-11-22

sponsored links



Néhány nap múlva beköszönt a december, ilyenkor pedig nem feledem, hogy ez idõ tájt, pontosan 2010. november 18.-án indult útjára a Culinaricum. Tavaly azt írtam: "Egy esztendõ nem sok egy gasztroblog életében, fõként, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi hasonló témájú oldal mûködik a neten". Bizton kijelenthetem, két év sem sok, bár nálunk ez az év volt az igazi elõrelépés, most ismertek meg minket igazán.

Ilyenkor érdemes ismét leltárba venni az eltelt évet. Tavaly óta közel száznegyven bejegyzés látott napvilágot, benne több mint százezer karakter terjedelmû szöveg, és ismét több száz fotó jelent meg az oldalon. Az elsõ olyan esztendõt is sikerült megvalósítani, amikor szinte minden lépésünket - az elkészített ételeket tekintve - kizárólag a szezonalitás jellemezte. Megjelent konyhánkon a hajdina, a rebarbara, a rókagomba, a szarvas és vaddisznó sonka, a csalán, igazán elmerültünk a medvehagyma témájában, és végre sikerült elindítani régi vágyunkat, a ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2012/11/kete...

sponsored links

Keres?s