Kétszer sült oldalas grillezett kenyérkével
sponsored links
Jómúltkorában tankoltam és elhoztam egy ingyenes magazint*. Átlapozni nem tudtam - vezetni kellett, és szerintem mint a legtöbb nõi autóban - elkeveredett a csomagtartóban. Tisztelet a kivételnek, ahol az újságnak nincs módja a rend miatt elkeverednie.
Végül elõkerült és két receptje is inspirált olyannyira, hogy a hentesnél meg is kellett állnom egy szép oldalasért.
A feldarabolt húst tepsibe tettem, majd leöntöttem 2 dl száraz fehérbor, felszeletelt vöröshagyma, egy fejnyi áttört fokhagyma, egy kanál cukor és víz keverékével, majd fóliával lefedve addig pároltam/sütöttem, míg a hús szinte leomlott a csontról.
Kihûtöttem és egy éjszakára a hûtõszekrénybe küldtem a hússzeleteket elmélkedni.
Másnap olaj, mustár, pirospaprika, só keverékével bepácoltam és estig visszazavartam õket ...