Két évesek lettünk

2011-08-09

sponsored links


 730 nappal ezelõtt, amikor gondoltam egyet és az összeszedett kis receptjeimbõl elindítottam a blogomat, álmodni sem mertem, hogy ennyi idõ alatt ilyen eredményt fog elérni. Nem szeretnék a rideg számokkal senkit untatni, de az biztos, hogy én sem számítottam ilyen fogadtatásra. Gondoltam, hogy az utókor, a gyerekek, unokák számára jobb lesz, ha egy összegyûjtött helyen találjuk meg a kedvenc receptjeinket, a próbálkozásokat, a gyûjtött tapasztalatokat. 
Természetesen ahhoz, hogy most két év után ennyi és ilyen jó érzéssel mindezt leírhatom kellettetek Ti is, mindaz a l82 rendszeres követõ, kellettek, kellenek azok is, akik csak bekukkantanak, nem írnak, de valójában mégis jelen vannak. 
Hálásan köszönöm minden rendszeres olvasómnak, annak akik csak e-mail-ben fejezik ki észrevételüket, serkentve és ösztönözve ezzel arra is, hogy érdemes volt elindulni ezen az úton.
Nem készültem különösebb nagy dologgal, de azért egy fekete erdõ tortát megpróbáltam összehozni, s ezzel ünnepelni.
Azért is büszke vagyok erre, mert én még soha sem sütöttem fekete erdõ tortát, s nem akarok dicsekedni, nagyon finomra sikerült. (a küllemét meg tessék szíves figyelmen kívül hagyni, jó az úgy, ahogy van) :-) - majd legközelebb szebbre sikerül :)
Hoztam külön Nektek is egy ...

Folytats a blogon ... vikkokucko.blogspot.com/2011/08/ket-e...

sponsored links

Keres?s