Két perfekt recept ciderrel

2014-12-15

sponsored links

csirkesszendvics2.jpg

A cider rendeltetésszerû alkalmazása (azaz kinyitjuk az üveget és megisszuk, ami benne van) is élvezetes dolog, de kevesen tudják, hogy ennél több is lakozik ebben az italban. Gyümölcsös frissessége nagyon jól kijön akkor is, ha ügyesen használjuk alapanyagként valamilyen ételben, sõt: fantasztikusan finom forró téli italként! Nem hiszitek? Na majd most meglátjátok. Itt jön a cider úgy, ahogy még nem találkoztatok vele!

1. Csirkés szendvics cideres hagymalekvárral

Ebben a receptben szaftos, mustárral lepirított csirkemellet kombinálunk össze friss bébispenóttal és egy isteni cideres-almás hagymalekvárral. Iszonyú egyszerû és valódi ízbomba, ez kell hozzá két személynek:

A cideres-almás hagymalekvárhoz:

  • 2 nagyobb lilahagyma
  • 1 piros alma
  • 1 púpozott evõkanál barnacukor (vagy kristálycukor) ...

Folytats a blogon ... szarnyasizvadasz.blog.hu/2014/12/15/k...

sponsored links

Keres?s