Két nap

2011-10-03

sponsored links


Mielõtt rátérnék a fotón szereplõ kacsacombra, ami igazán kedvezõ értékelést kapott, és nem csak tõlem, elõször hétvége, ami alatt sikerült megbetegítenem a mosógépet, de történtek jó dolgok is (és bízom a gyógyulásban). Szombaton szokásos piaci körséta, de most nem érkeztem idõben, így aztán sokan vásároltak velem együtt, aminek következtében inkább lemondtam a betervezett lángosról, mert igen, éhes is mindenki egyszerre volt. De sebaj, üres gyomorral is jól furakodtam, és persze mondhatnám, lista ott figyelt a fejemben, de igazából igénybe vettem néhányszor Herr Paprikát a telefonos segélyhívón. A vége, az azért jó volt, a kacsacombok meg nálam.
Vasárnap aztán gondoltam, menjünk bolhapiacra, de végül több tényezõs meghiúsítás után inkább az Iparmûvészeti Múzeumba vettük az irányt, a gdanski utazást felidézve megnéztük a borostyánékszereket, a lengyel formatervezõk kiállítását és a vásárt, ahol erõs voltam, és nem vettem semmit. Nehezen ment, ezt elhihetik. (Design hét van, Lengyelország a vendég, ha arra járnának, nézzenek körül.)
Ez is jó szórakozás volt, de a Füvészkert meglátogatása még jobb mókának bizonyult. Jártunk ott még a felújítás elõtt, most ...

Folytats a blogon ... imbisz.blogspot.com/2011/10/ket-nap.html

sponsored links

Keres?s