Késõi laskagomba fokhagymásan tejszínesen
sponsored links
Ezt az ételt még tegnap fõzte Középsõm, a Legnagyobbikom által gyûjtött késõi laskagombából, mire a bevásárlásból hazaértem. De elmenetel elõtt beraktam a sütõbe sülni egy tepsi hurkát-kolbászt, úgyhogy tegnap mindenki azt választotta inkább. A gomba hûtõbe került, ma forraltam fel, és kevés tésztát fõztem hozzá, mert nem nagyon valószínû, hogy más is megkóstolja a családban. De én ettem belõle egy jó adagot, és mondhatom, nagyon finom volt. A mártás íze leginkább a tejszínes-fehérboros garnéláéra emlékeztet, ami a legnagyobb kedvencem. Pedig nekem eddig a gomba-fokhagyma párosítás finoman szólva nem jött be, de ez valami mesés volt. Meg fogom kérdezni Középsõmtõl, hogy csinálta. Addig is ...