Készülõdünk....

2011-09-10

sponsored links

Annyira szeretném, ha blogom nem csupán az általam készített ételek recepttára lenne, hanem annál jóval több, egy napló. Egy napló, amelyben a napi események, különösen azok, amik a gyerekeinkkel történnek, mind-mind belekerülnének. Persze ehhez az is kell, hogy az ember tényleg NAPI szinten rögzítse az eseményeket, ami - bevallom - szinte lehetetlen. Pedig hány olyan helyes pillanat van, amit az ember mindenképpen meg akar tartani magának, és mégis az idõ során elillan, elfelejtõdik. 

Igyekszem egyre több családi eseményt is feltenni a blogba, engedve részben a szülõi nyomásnak is, akik csak az unokáikról akarnak képeket látni :)) Ezt onnét tudom, hogy rendszerint ez a párbeszéd zajlik Anyukám és köztem:

- Anyu, láttad azt a zabpelyhes süteményt, amit múltkor felraktam?
- Melyiket?
- Tudooood, azt a zabpelyhes, meggyest?
- Azt nem, de amikor a Milán eszi a levest, az igen jó kép. Olivérrõl mikor teszel fel megint?

na ennyit a zabpelyhes sütirõl.....

Mára még annyit a családi eseményekrõl, hogy azurammal esküvõre vagyunk hivatalosak. Ma este 6-kor megyünk, hamarosan nekiállok készülõdni....  Az ajándékot már délelõtt becsomagoltam, a képeslapot is megírtam. Ilyenkor mindig szeretek idézeteket, versrészleteket olvasgatni, hogy megtaláljam azt, ami a leginkább ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s