Késleltetett kelesztésû bagett a borfesztiválra
sponsored links
Mindig reménykedve nézem a blogstatisztikát, és legörbülõ szájszél ellen folyvást emlékeztetnem kell magam arra, hogy bizony az olvasó egy olyan fajta, amelyik azt a blogot olvassa, amelyikbe ír a gazdája:)
Mivel a napokban megint inkább üveges tevékenységem javára billen a mérleg, sok posztolni való nincs, ami meg lenne, arról fotó nincs, tekintve, hogy amikor a család vacsorázik, én még bõven a mûhelyben dolgozom. Na de nemsokára jön a nyár, vele a munkaszünet, szóval azért mindenkit arra biztatnék, ne legyen hozzám hûtlen, cserébe megígérem, én se leszek az a bloghoz.
Álljon itt most annak a bagettnek a receptje, amelyet Sajtkukac receptje alapján sütöttem, és vittem magammal Gyõrbe, a borfesztiválra, ahol a konyakos májpástétom és a juhtúrós-krémsajtos kence mellett mind egy szálig elfogyott.
Hozzávalók:...