Képes beszámoló az Árnyas Konyhakert estrõl
sponsored links
2012. május 18-a nagy nap volt az életünkben, blogunk életében. Az Árnyas Étterem és Kertvendéglõ tulajdonosának, Giber Jánosnak jóvoltából megmutathattuk, hogy receptjeink nemcsak a blogon, leírva, de élõben, kipróbálva és megfõzve is megállják a helyüket.
Néhány hónappal ezelõtt kaptunk egy felajánlást, miszerint rendezzünk egy klubestet az Árnyasban, ahol az általunk publikált receptekbõl összeállított menüsorokat kóstolhatják meg azok a kedves olvasók, akik részt vesznek ezen az eseményen. Mindehhez az Árnyas Étterem adja a helyszínt, az alapanyagot, a Chéf Úr és segítõi szaktudását, mi pedig a recepteket és az olvasóinkat, mint vendégeket. Így született meg az Árnyas Konyhakert.
2 hónapos szervezkedés után péntek este terített asztallal vártuk a vendégeket az étterem belsõ helyiségében. Sajnos a hûvös idõ nem igazán tette lehetõvé, hogy hosszú órákig kint üldögéljünk, ezért a gondos személyzet elõre láthatóan bent készítette elõ a terepet.
Pancza József Chéf Úr órák óta dolgozott a két menüsoron (kétszer három fogás), de bemehettünk a konyhába megkóstolni az ételeket, jóváhagyni, hogy "igen, ennek valóban ilyen ízûnek, ilyen állagúnak kell lenni". Módosításra természetesen nem volt szükség, a Chéf Úr elsõre tökéletesen eltalálta. Pedig 25 év után elõször fõzött újra ...