Kávés-rumos brownie

2014-03-15

sponsored links


Amióta elkészítettem az elsõ brownie-t nincs megállás, rendszeresen készítem. MIkor csak a sima, natúr verziót, mikor turbózom, ízesítem ezzel-azzal.
Ezt az adagot akkor sütöttem, amikor hivatalos voltam a gernyeszegi Irodalom - Sütemények - Zene elnevezésû, immár második alkalommal megszervezett rendezvényre (Beszámoló róla ITT IS). És bár tudtam, hogy erdõre fölösleges fát vinni, hiszen 48 egyéb sütemény illatozott-díszelgett megérkezésemkor az asztalon, üres kézzel mégsem mehettem.
Az elsõ alkalomkor kaptam egy nagy tányér süteményt, és azt éppen erre a tányérra pakolták, gondoltam, legalább nem viszem vissza üresen. Számít-e valamit vagy sem, nem tudom, de az tény, hogy 5-10 perc alatt elfogyott a süteményem. Bár... szerintem inkább azért volt annyira érdekes, hogy lássák: miféle sütit készített a "szakember".:D Így vagy úgy, a lényeg úgyis az, hogy nekem nagyon ízlett, és szerintem egy nagyon sikeres, töményen csokoládés brownie volt.

Kávés-rumos brownie

Hozzávalók: 30 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé, 20 dkg vaj, 5 tojás, 20 dkg cukor (vagy 15 dkg fruktóz), 5 evõkanál instant kávépor, 12 dkg finomliszt, 2 evõkanál ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2014/03/k...

sponsored links

Keres?s