Kávés - karamellás praliné
sponsored links
Kávé és karamella. A két kedvenc ízem bonbonban, fagyiban, meg úgy általában is. Kíváncsi voltam, mi történik, ha "összeeresztem" a két kedvencemet egy bonbonban, így tettem egy próbát. Jelentem, a párosból egy még nagyobb kedvenc születik! Kis tejcsokival és whiskyvel megbolondítva valami csoda lesz ez a kávés - karamellás krém, állítom! Krémes, selymes, a karamellától édes, a kávétól egy icipicit kesernyés, és közben ott a whisky alkoholos aromája is... kötelezõ darab!!!!
Hozzávalók 20 darabhoz:
- 1,5 + 1 ek. dulce de leche
- 4 dkg tejcsokoládé (nálam Milka Noisette volt, a mogyorós íze nem rontotta el, sõt)
- 1 tk. instant kávé
- jó 1 ek. whisky (nálam Jameson)
- kb. 1 ek. kakaóbabtöret
- 20 dkg étcsokoládé (nálam 81% Arriba Superieur)...