Káposztával töltött dagadó mamaligával

2011-10-15

sponsored links



Az asszonykám egyik kedvenc szakácskönyvében, a Száz legjobb olcsó receptben találta az ételt, és annyira beleszerelmesedett, hogy elkészítette, amikor vendégeink jöttek. (Csak tudnám, mitõl olcsó ma a dagadó?)

Azt mondta, hogy puliszkát fõz hozzá. Meg kell mondjam, hogy elõször meghökkentem, de eztán lelkesen igazat adtam, készítse el. És elõre bocsátom: a polenta igazán illik ehhez az ételhez.

A receptet többször elolvasta, és eléggé hitetlenkedett közben: a töltelék nem tartalmazott tojást.
- Hát mi tartja össze a dagadóban, hiszen elég vastag lesz! - mondogatta, annyira, hogy végül is meggugliztam, és találtam is recepteket, viszonylag sokat. Mindegyikben közös volt, hogy a töltelék tojás nélküli.

Akkor lássuk a receptet.

Hozzávalók:

Egy szép 80 dekás dagadó, amit a készséges hentes a kisbéri piacon szépen felvágott, elõkészítette a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/Rbhk...

sponsored links

Keres?s