Káposztával töltött almapaprika - beszámoló

2011-11-04

sponsored links


Ígértem, hogy amint megkóstoljuk beszámolók róla, hogy sikerült életem elsõ káposztával töltött almapaprikája.

Na kérem, tökéletes lett! Igaz, kb. 2 hétig szem elõtt kellett tartani az üvegeket, mert kiforrt belõle a lé, de utána már eltehettem a szekrénybe. Eddig még egyik üveg se romlott meg, pedig tartósítót nem tettem bele (csak a fedõ és a folpack közé egy kicsit), finom ropogós maradt, az ízesítése pedig annyira el van találva, hogy fiam egy kajához legalább 3 db ilyen paprikát megeszik, és még tesómnak is ízlett. Ja meg nekem is.

Kár, hogy csak három üveggel lett, mert ez így nem fog kitartani tavaszig, ezért nem tudom majd ...

Folytats a blogon ... csincsilla.blogspot.com/2011/11/kapos...

sponsored links

Keres?s