Káposztás tarhonya

2011-11-25

sponsored links

A nap fûszere: "Életem utolsó napjaiban értettem meg (...), hogy hozhattam volna más döntéseket is életem során, minden nap, minden órában, minden percben, minden másodpercben. Nem kellett volna hozzá, csak egy kis önbizalom. Elég lett volna csak egy kicsivel emeltebb fõvel élni, csak egy kicsivel többre tartani magam." Susanna Tamaro

Ha van káposztás tészta, akkor miért ne lehetne káposztás tarhonya? Fõleg, hogy én nem édesen, hanem sósan, borssal eszem a káposztás tésztát.

Kell hozzá tarhonya, párolt káposzta, olaj, só és bors. Hát nem egy költséges étel.

A tarhonyát olajban megpirítottam, majd dupla vízzel felöntöttem és fedõ alatt, alacsonyabb hõfokon, néhai kevergetés ...


Folytats a blogon ... morzsoka.freeblog.hu/archives/2011/11...

sponsored links

Keres?s