Káposztás pirog
sponsored links
Káposztás pirog |
Mivel még mindig nincs a sütõm megjavítva, olyan sült tésztát kellett kitalálnom, amihez nem kell sütõt használni. Ezért - meg a múltkori nagy sikerre való tekintettel - olajban sült pirogot választottam. Most káposztás töltelékkel.
Elõször a tölteléket készítettem el. Egy közepes fej káposztát lereszeltem, két kanál olívaolajon 1-1 kávéskanál tengeri sóval meg õrölt borssal megpirítottam.
A pirog tésztáját ugyanúgy készítettem el, ahogy a decemberi posztomban leírtam,
ITT, és a sütés további menete is úgy történt.Az akkori tapasztalataimat alkalmazva most egy sem nyílt ki, szépen sikerült. Mikor kisültek, papírtörlõre szedtem õket.
Amint kellõen elhûltek, én egyet mindjárt megettem, csak úgy zsûrizés ...