Káposztás kocka ? kolbászkarikákkal vagy anélkül
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 1-1,5 kg édes káposztát fellaskázva fõzz puhára, a lébe tegyél sót, õrölt borsot és köménymagot – ezt akár káposzta levesként is fogyaszthatod!
- Öntsd le a káposztáról a lét, és turmixold össze a puhára fõtt alapanyagot
- Üss a turmixolt káposztához 3 db tojást, majd keverj hozzá világos pelletet – pl. szezámlisztet, makadámdió lisztet, amaránt lisztet (a kókuszlisztet nem ajánlom az íze miatt!)
- Egy zsírpapírral kibélelt tepsibe öntsd a masszát, majd kb. 10 dkg kolbászt felaprítva szórj a tetejére
- Kb. 25 perc alatt fog készre sülni az étel, melyet vágj kockákra
- Tálalhatod reszelt kemény sajttal és a tetejére vágott újhagyma zöldjével vagy snidlinggel
- Kolbász nélkül sütve az étel megfelel a vegetáriánus elvárásoknak!