Káposztás cvekedli
sponsored links
Édesen vagy borsosan? Esetleg mindkettõ? Én ez utóbbi táborba tartozom. Nem tudom, hogyan alakult ki bennem. Sósan nem szeretném. Ha végiggondolom, nem tudok említeni még egy ilyen édes borsos étel kombinációt (amit szívesen meg is eszek). Aztán azon is elgondolkodtam, mit szólna Jamie Oliver, ha megkóstolná, vagy neki kéne elkészítenie :)
Sosem fõztem még, de ezerszer láttam, hogyan készül, ezért vágtam bele bátran recept nélkül is. A rutinos háziasszonyok most biztosan megmosolyognak, mit kell ehhez bátorság, de szerintem a legegyszerûbb ételeket a legnehezebb jól elkészíteni. Én nem szeretem csak úgy összedobni az egyszerû kajákat sem. Akármi is az, addig fõzöm, amíg finom nem lesz :)
Azért is bátorkodom feltenni ezt a receptet, mert ez nem egy flancolós blog. Ez egy konyhasimogatós, fakanállal barátkozós blog. Úgyhogy konyhatündérek elõre! Gyengébb idegzetûek ne olvassák tovább, mert zsír fog keveredni cukorral...
Hozzávalók 2 fõre:
200 g tészta (legjobb, ha saját gyártmány)
200 g fehér káposzta
1 lapos ek zsír (olaj) ...