Káposztás cannelloni

2011-11-03

sponsored links


Hol is kezdjem? Az elejével valószínû, mert most úgy vagyok mindennel mint a Veres Kókis meséje, azaz bármit, bárhonnan nézek, semminek sincs vége. Kezdõdött ugye a múlt héten említett gulyáskrémmel. Jelentem azon kívül, hogy a sütõben dúrván besûrûsödött (de ez nem baj), kitûnõen megoldottam az adott problémát.
Aztán hétfõn épp próbáltam megtalálni hol a fejem (verseny, gyerkõk vakációja stb), erre kedd reggel szépen áram nélkül maradtunk. Brassóban a Porond nevû városrész teljes átalakítás alatt áll, hogy ne mondjam a feje tetején. Délutánra mire lett áram, nem volt internet. Ezt már nehezebben viseltem, a tavalyi kellemetlen tapasztalatom alapján (amikoris több mint 3 héten keresztül naponta kb 10-15 percet ha volt internet....ugyanis valami dobozkát kellett volna kicseréljenek, csak nekik nem akaródzott). Másnap derült fény arra, hogy a wireless router felejtette el a beállításokat (hála ugye az áramszolgáltatónak). Persze gõzöm se volt hogy s mint kéne visszatenni, ezért ezzel is le a városba.....nem részletezem, elég az, hogy nem tudott egy darabig még az adott termék eladója sem (haver) hozzáférni. Aztán tanfolyam, edzések a gyerkõknek, Kiffiú most szokja ezerrel az ovit (értsd alatta reggelente ott kell szobroznom még egy darabig, hogy kicsi szíve másnap akarjon is oviba indulni, s ne jelentse ki, hogy õ marad Brassóban....azaz itthon). No meg tegnap Középsõ csajszim Keresztanyjával volt találkánk-kimenõnk. Szóval, mondom én....eleje van, vége sehol. Szerencsére 7végén csak három gyerkõc meg én leszünk....hátha.
Azt sem igazán tudom mit ettünk a napokban (pedig ettünk), Oldalborda is alakított....valami birka lábból pörköltet, én tojáshabos egreslevest, de......fotó....na ez az ami nincs. Csak odaestem az asztal mellé a székre s ...

Folytats a blogon ... elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com...

sponsored links

Keres?s