Kápia paprika krémleves, kolbász chipsszel
sponsored links
A kápia paprika gyerekkorom egyik visszatérõ eleme. Kinn Belgrádban nem múlhatott el egyetlen egy olyan megvendégelés vagy baráti vacsora sem, ahol ne került volna az asztalra grillezett kápia paprika valamilyen finom juhtúróval. Aztán sajnos ezek az idok letûntek,ráadásul itt Magyarországon nagyon nehezen volt fellelhetõ évekig. Amikor Szerbiában járunk/jártunk, a visszaúton a csomagtartó általában meg volt pakolva két-három zsák paprikával, mert kinn persze lehetett kapni és több mint baráti áron árulták. Mindenkit arra buzdítok, hogy ha manapság Szerbiában jár, akkor az útszélen fellelhetõ zöldségárusoktól zsákmányoljon be ebbõl a csodálatos zöldségbõl. Nagy elõnye, hogy rettentõen húsos, gyönyörû szép pirosas-vörös színe van és kicsit édeskés az íze.
Természetesen egy újabb olyan recept következik, mely mûködik melegen vagy hidegen is. Plusz tudom, hogy sokszor rukkolok elõ ezzel a szöveggel, de ez a recept tényleg fantasztikus, szerintem az utóbbi idõk egyik legjobbja itt - na jó, a cékla tzatziki is jó volt. Viszont újfent egy olyan étel, mely roppant hamar elkészül és mégis remek élményt nyújt!
Természetesen egy újabb olyan recept következik, mely mûködik melegen vagy hidegen is. Plusz tudom, hogy sokszor rukkolok elõ ezzel a szöveggel, de ez a recept tényleg fantasztikus, szerintem az utóbbi idõk egyik legjobbja itt - na jó, a cékla tzatziki is jó volt. Viszont újfent egy olyan étel, mely roppant hamar elkészül és mégis remek élményt nyújt!
Hozzávalók:...