Kánikula és vacsora kecsketúróból.
sponsored links
Az elmúlt napok forrósága nem igazán inspirált fõzésre. Alkut kötöttem a kosztosaimmal, hideg vacsora legyen, hisz az embernek még enni sem, nemhogy fõzni van kedve.
Hosszas tépelõdés után, hisz a melegtõl a gondolatok is lassabban jöttek és mentek, a körözött mellett döntöttem. Kecsketúró volt a hûtõben ugyebár ( mint mostanában mindig), szalonna a kamrában, uborka a kertben, a frissen sült kenyér illata pedig belakta a házat ( a kenyérsütõ gép ontotta meleggel együtt).
A túróhoz kevertem egy csokornyi fiatal hagymát a zöldjével együtt, 3 szárzellert összevágva, 3-4 szál petrezselyem zöldet, 3 szép gerezd fokhagymát, 2 teáskanálnyi piros paprikát, frissen õrölt borsot( egészen más az íze), sót és...