Kutya az ágyban torta avagy a legjobb barátnõ születésnapjára készült torta

2011-12-08

sponsored links


Drága barátnõm születésnapjára készítettem ezt a tortát. A posztolással sajnos egy kicsit elmaradtam, de ami késik, az nem múlik.
Elárulok annyit róla, aki nem ismerné és esetleg nem tudná, hogy kirõl van szó, hogy Barátnõ nagyon szereti az állatokat. Ez egy elég finom kifejezés. Hosszasan tudnám mesélni kalandos és "õrült" állatmentõ akcióit. :-) De így szeretjük. Meg mindenhogyan! :-)
Legújabb jövevénye egy magyar agár. Õ most az elsõ számára. Kérdés sem fért ahhoz, hogy a születésnapjára valamilyen kutyás témában kell majd tortát készítenem. Idõm sajnos nem volt rá és sok öltetem sem. Hosszasan törtem a fejem, hogy milyen is legyen ez a torta. Semmi snassz ötlettel nem akartam elõrukkolni, igazán személyeset szerettem volna alkotni neki.

Már ötleteket is próbáltam szerezni másoktól. Egészen a vége felé hívtam az egyik közös barátnõnket (nem is értem miért csak akkor) és ahogyan mondtam a "problémámat" egybõl beugrott a torta! Mi lenne ha Emma (a kutya) jó szokása szerint -ahogyan a valóságban is- az ágyban, a takaró alatt feküdve, betakarózva -ahogyan azt a kedves Barátnõ is biztosan megteszi minden ...

Folytats a blogon ... recepteszter.blogspot.com/2011/12/kut...

sponsored links

Keres?s