Kukoricás tonhalsalátával töltött krumpli
sponsored links
Kedvenc :)
Hozzávalók (2 személy részére): 4 nagyobb krumpli. A tonhalsalátához: 20 dkg konzerv tonhal (lecsöpögtetve), 10 dkg konzerv kukorica, 5 dkg konzerv vesebab, 1 kisebb hagyma, 3 evõkanál majonéz, só, bors, zöldpetrezselyem, ízlés szerinti chilipehely.
Elkészítése:A tonhalat alaposan lecsöpögtetjük, villával kissé összetörjük, hozzáadjuk a leszûrt kukoricát, vesebabot, finomra aprított hagymát, a majonézt, fûszerezzük a sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel, chilipehellyel, jól összeforgatjuk, tálalásig a hûtõben tároljuk.
A krumplit 200 fokra melegített sütõben kb 40 perc alatt héjában megsütjük, kereszt alakban bevágjuk, kissé kinyítjuk, megtöltjük a kukoricás tonhalsalátával, azonnal tálaljuk.