Kukoricalisztes, csokis tojáshabos, lekváros sütemény (gluténmentes)
sponsored links
Két személy is van a közvetlen környezetemben, akik lisztérzékenyek, így ha gluténmentes süteményt készítek, nekik kedveskedek általában. Ha odafigyelünk az alapanyagokra, ugyanolyan élvezeti értékû desszerteket, ételeket készíthetünk. Általában rizslisztet használok (nekem jobban bevált), de kukoricalisztes változatokkal is kísérletezem. Sajnos a liszt minõsége nem mindig megfelelõ. Jelen esetben is inkább dara volt, mint liszt.
Piskóta: 1,5 bögre kukoricaliszt (egy bögre 2,5 dl) - 6 tojássárgája - 6 kanál cukor - 200g vagy v. margarin - 1 vaníliás ...
Piskóta: 1,5 bögre kukoricaliszt (egy bögre 2,5 dl) - 6 tojássárgája - 6 kanál cukor - 200g vagy v. margarin - 1 vaníliás ...