Kukoricaliszt kéregben sült reform keszeg gyermek

2013-03-04

sponsored links



Story

Fõzés területén több embert is példaképemnek mondhatok. Ilyen Lévai Ferenc is. Az õ egyszerû, de nagyszerû halételei mindig is inspirálóak voltak számomra!

Tudni kell rólam, hogy régen én is nagy pecás voltam, rengetegszer ültem a parton a kis pecacuccommal, baráti társasággal, és fogtuk a jobbnál jobb halakat. Nincs érzés, ami ahhoz fogható, hogy a kezedben rántja meg a hal a botot :)
Emlékszem, mikor egy horgászversenyen a Nagybátyám régi orsójával, ami nem 3,5 kg-os pontyokra lett kitalálva én mégis kifogtam egyet. Ki akartam húzni a szereléket a vízbõl, mert túl régóta benne volt, gondoltam újracsalizom, de nagyon nehezen tudtam csak húzni. Gondoltam biztos beakadt valami nagy faágba, és azt vonszolom a fenék alján. Már majdnem parton volt a vége, mikor akkorát rántott a bot !! Jó kis fárasztást követõen megmutatta magát, szép kis ponty volt rajta, csak lusta volt a szentem arra, hogy jelezzen, itt vagyok, húzhatod . :D
Hatalmas élmény volt, ráadásul hazai vízen, az Etyeki Horgásztón, ahol a törpeharcsafogó verseny nõi kategóriájának nyertese lettem. Ma is õrzöm a csillogó kupámat 2007-bõl!

Ma viszont nem pontyozunk, keszegezünk, mégpedig reform módon, ahogy életemben elõször sütöttem most! Lássuk, mi kell hozzá.

Hozzávalók

tenyérnyi keszegecskék
tassi paprika (na jó, jó a sima pirospaprika is, de nekem ez A paprika!) ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/GwKe...

sponsored links

Keres?s