Kukoricakrémleves

2017-06-01

sponsored links

50dkg morzsolt kukorica
20dkg burgonya
1l  tyúkhús alaplé
2dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
friss koriander levél
római kömény
só, fehérbors
0.5dl étolaj
Elkészítés:
Apróra vágjuk  a vöröshagymát és a fokhagymát. kevés olajon megfuttatjuk hozzá adjuk a kukoricát ,az alaplevet és a kockára vágott burgonyát sózzuk, borsozzuk. A kukoricát puhára fõzzük majd hozzá adjuk a friss koriander leveleket a római köményt és a tejszínt. Az egészet össze turmixoljuk  aztán átszûrjük vissza tesszük a tûzhelyre és felforraljuk , ha sárgábbra szeretnék, adhatunk hozzá egy kevés sáfrányt is. Hidegen is tálalhatjuk, pattogatott kukoricával.

Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2017/06/k...

sponsored links

Keres?s