Kukoricadarás harcsa--petrezselymes krumplival,kapormártással.

2017-04-02

sponsored links

Afrikai harcsát imádom,gyorsan lehet bármit készíteni belõle..egészséges.
Újabban a kukoricadarás morzsával panírozok,nagyon bejött.
Friss kaporra is szert tettem....hát ime!!






Hozzávalók:

  • 500 gr afrikai harcsafilé
  • hal fûszerkeverék
  • olaj
  • 3-4 deterd fokhagyma félbevágva
  • kukoricadarás morzsa
  • mártáshoz: 
  • 1 csomag friss kapor
  • liszt
  • fõzõtejszín
  • só,bors,chilidara
  • pici citromlé
pár szem krumpli fõzve,petrezselymen megforgatva

A halat nagyobb darabokra vágom,fûszerezem,félreteszem.
Sütéskor serpenyõben olajat forrósítok és a darában megforgatott halat kisütöm a fokhagymák társaságában,majd kiszedem.Ebben a zsiradékban ,ha kell pótolom az olajat,ha sok,leszûrök belõle.....megpirítom az apróra vágott kaprot,sózom,borsozom,fõzõtejszínnel,kevés liszttel behabarom,beforralom,citrommal ,chilidarával ízesítem.Beleteszem a kisült halakat.
Közben elkészítem a petrezselymes krumplit.
A sült halat,mártással,krumplival,kisült fokhagymával tálalom.
Finom,könnyû étel.







Jó étvágyat kívánok..MARI

Folytats a blogon ... marizei.blogspot.com/2017/04/kukorica...

sponsored links

Keres?s