Kukoricadarás egres sablé

2012-06-28

sponsored links

egres sablé 001.jpg

Hogy ne csak a szósz-leves tengelyen mozogjunk. Mert lássuk be, az az általános, már ami az egrest illeti. Pedig, például halhoz is jó, angol receptekben szokták használni, mert hasonlóan fanyar ízt ad, mint a citrom, de nélkülözi a citrus aromáját. Aki evett már sütit ami egressel készült, az tudja, hogy a sütéstõl nagyon finom aromák szabadulnak fel, és valóban jól passzol a halhoz is.

Mielõtt a hozzávalókra térnék, szeretnék nektek mutatni valamit. Aklübisz, a különleges nevû kommentelõ, gyönyörû fotókat készített, és egy remek ötlettel állt elõ. Továbbgondolta a házi joghurt posztomat, és nyáriasította. Jégkrém formákba rakta, lefagyasztotta a rétegezett joghurtot és a gyümölcsöket, aztán kifüggesztette a fregolira, és lefotózta. Mindkét ötlet zseniális. A fagyasztás is, és a háttérválasztás is. Na idesüssetek!

Ha kattintottatok, és kigyönyörködtétek magatokat, akkor rátérünk a mai sütire.

Hozzávalók:

50g cukor

125g vaj

125g liszt ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2012/06/28/cim...

sponsored links

Keres?s