Kubai kenyér és Gombapörköltes sörétes tarhonya
sponsored links
A kubai kenyérrel kezdeném. Szuper találmány! Az tény, hogy mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogyan készíti, mert nekem a sütõm min. 170 fokot tud, így a 30 fokos kelesztést el lehet felejteni. Nálam a második sütés lett a jó, de legközelebb egy óráig kelesztem a kenyérkét, aztán meglátom! Sokan elkészítettétek már, pár helyen átolvastam a recepteket a biztonság kedvéért, mégis így jártam, de nem adom fel, mert jó kenyér lesz belõle, ha sikerül! :)
Akiknél nézelõdtem: Vicuska, trollanyu, Duende, Éva, Mági,
Ha valaki kedvet kap a megsütéséhez ezeken az oldalakon tájékozódhat, én inkább nem írnám le, mert fejlesztés alatt áll még a recept! :DD
Azért fotókat mutatok, mert szép lett! Azt hozzáteszem, frissen az igazi!
Most pedig a kedvenc menzás tarhonyám, bár ott nem gombapörivel tálalták. :)
Gombapörkölt sörétes tarhonyával
- 500 g gomba (nálam konzerv)
- 1 nagy vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma ...