Krémsajtos pulykaragu
sponsored links
Mostanában viszonylag sokat fõzök tömlõs krémsajttal, okos kis összetevõ, ha az ember nagyon gyorsan elkészülõ szószt akar.
Tegnap viszonylag késõn és borzasztó fáradtan jöttünk haza Pécsrõl, így a gyorsan elkészíthetõség javára még az olcsóságot is beáldoztam, és amikor megálltunk vásárolni, vettem az Aldiban egy tálca csíkokra vágott pulykahúst. Mire hazaértünk, már meg is volt a koncepció.
A húst egy kis olajon fehéredésig pirítottam, sóztam, borsoztam, meg még ezzel-azzal ízesítettem, ami eszembe jutott. Felöntöttem egy kis vízzel, és fedõ alatt párolni kezdtem. "Félúton" beledobtam három marék fagyasztott mexikói zöldségkeveréket, és amikor már minden puha volt, leve pedig már csak alig maradt, akkor belenyomtam a krémsajtot, jól elkevertem, fõztem még egy-két percig, és ennyi.
Masnitészta volt otthon, az lett a körete. Fincsi!
Tegnap viszonylag késõn és borzasztó fáradtan jöttünk haza Pécsrõl, így a gyorsan elkészíthetõség javára még az olcsóságot is beáldoztam, és amikor megálltunk vásárolni, vettem az Aldiban egy tálca csíkokra vágott pulykahúst. Mire hazaértünk, már meg is volt a koncepció.
A húst egy kis olajon fehéredésig pirítottam, sóztam, borsoztam, meg még ezzel-azzal ízesítettem, ami eszembe jutott. Felöntöttem egy kis vízzel, és fedõ alatt párolni kezdtem. "Félúton" beledobtam három marék fagyasztott mexikói zöldségkeveréket, és amikor már minden puha volt, leve pedig már csak alig maradt, akkor belenyomtam a krémsajtot, jól elkevertem, fõztem még egy-két percig, és ennyi.
Masnitészta volt otthon, az lett a körete. Fincsi!