Krémsajtos amerikai palacsinta
sponsored links
Bár simán kisütök a klasszikusból huszonötöt két serpenyõvel pillanatok alatt, azért vacsorára hétköznap ritkán vállalom be. Ilyenkor játszik az amerikai palacsinta, amibõl ezen a blogon is van kétféle, az interneten meg 1001, de jól jön ez az ezernegyedik recept is, hátha megtetszik valakinek. A leggyakrabban készített ricottás/túrós - a tartalmasabb fajta - helyettesítésére találtam ki, mert nem volt itthon egyik sem, de krémsajt igen. Nagyon lágy ízû és szaftosan puha lett a végeredmény, a Népek elégedettségüket fejezték ki, és gyorsan el is tüntették. Néhány adagnyi tésztát elmentettem, és tökéletesen kisült pár órával késõbb is ugyanabból a masszából.
Hozzávalók: ( kb. 25-30 kisebb méretû palacsintához)
25 dkg liszt
4 dkg cukor
3 tojás ...