Krémleves és ami feldobja
sponsored links
A krémleves már önmagában egy elegáns, meglehetõsen lágy vagy laytos fogás a menüsorban.
Különösen akkor célszerû készíteni amikor az elõétel és a fõfogás között semlegesíteni szeretnénk az ízlelõbimbókat ért hatásokat. Ugyanakkor lehet egy könnyû ebéd fõszereplõje is.
Könnyen gyorsan elkészíthetõ, olcsó különöse ha a felhasznált zöldség egyébként a fonnyadás útjára lépne. Azért ez a leves is akkor lesz hasznos ha
- friss zöldségekbõl készítjük
- nem fõzzük szét, hiszen majd a mixer befejezi afolyamatot
- fûszerekkel gazdagítjuk, és tesszük emészthetõvé
A legelterjedtebb a pirított kenyér-zsemlekocka mellyel feldobjuk a krémleveseket. Akár ebbe is vihetünk némi értelmet, vagyis teljes kiõrlésû kenyérbõl készítjük. Ennek látható pozitívuma, hogy nem ...