Krémleves és ami feldobja

2011-09-14

sponsored links

A krémleves már önmagában egy elegáns, meglehetõsen  lágy vagy laytos fogás a menüsorban.

Különösen akkor célszerû készíteni amikor az elõétel és a fõfogás között semlegesíteni szeretnénk az ízlelõbimbókat ért hatásokat. Ugyanakkor lehet egy könnyû ebéd fõszereplõje is.

Könnyen gyorsan elkészíthetõ, olcsó különöse ha a felhasznált zöldség egyébként a fonnyadás útjára lépne. Azért ez a leves is akkor lesz hasznos ha

  • friss zöldségekbõl készítjük
  • nem fõzzük szét, hiszen majd a mixer befejezi afolyamatot
  • fûszerekkel gazdagítjuk, és tesszük emészthetõvé

A legelterjedtebb a pirított kenyér-zsemlekocka mellyel feldobjuk a krémleveseket. Akár ebbe is vihetünk némi értelmet, vagyis teljes kiõrlésû kenyérbõl készítjük. Ennek látható pozitívuma, hogy nem ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2011/09/14/krem...

sponsored links

Keres?s