Krémleves sült paradicsomból
sponsored links
Elég gyakran elõfordul nálunk, hogy a vasárnapi ebédhez csak bedobálok mindenféle zöldségeket és egy kis húst egy tepsibe, aztán mehet a sütõbe 1,5-2 órára. A legjobb csirkecombok így készülnek, és a mellé pakolt, megpuhára sütött répa, sõt fokhagyma meg egyenesen isteni! Ha még nem rendszeresítettétek ezt a módszert, akkor tényleg érdemes kipróbálni!
Most is ez történt: éppen mindenféle zöldségek meg egy szép darab oldalas süldögélt békésen sisteregve. (Körülbelül ugyanezen alkotórészek mentén, mit itt.) Amikor is elolvastam Mautner Zsófi aktuális receptjét a Magyar Narancsban és a homlokomra csaptam.
A hús mellé pakolt, löttyedtre sült koktélparadicsomokat (lehetett úgy 15 darab), 4-5 gerezd megsült fokhagymát, 1 nagy puha hagymát szedtem ki a hús alól és úgy 2 dl-t a szaftjából. Ezeket jó alaposan leturmixoltam. Érdekes, hogy le se kellett szûrni, olyan ...