Krémfehér sajtkrém

2011-09-07

sponsored links


A minap egy nyári élménybeszámolós baráti találkozón voltam. Jó volt látni, hogyan kaptak kedvet az eddig konyhát kerülõ barátnõim az ételkészítéshez. Ezért érdemes volt blogot indítani :). Szendvicsek, muffinok, finom kenyérre kenhetõ krémek. Na és a fogyasztható szuvenírek! Portói Portugáliából, kekszek Szardíniáról, és egy kis hordó sör Csehországból. Jót ettünk és persze egymásnak is örültünk. Aztán hazáig gurultunk.
Azóta sem jutok be a konyhába, legfeljebb egy mosogatás erejéig. Tele a hûtõm maradék alapanyagokkal. Mindenbõl egy kicsi. Mivel mostanában nem csúsznak a felvágottak egyre több kenyérre kenhetõ krém készül. Most is ilyet terveztem.
Találtam egy darab krémfehér sajtot a hûtõben és eszembe jutott a parti sajtkréme. Igen Zsó megihletett a fetás sajtkrémed! :)
Fõleg futás után esett jól ez a kissé sós történet. A balkonládában árválkodó azonosítatlan fûszernövények közül is szedtem egy csokorral. A bazsalikom biztos, de a másik talán majoránna volt, bár azt hittem szurokfû. Végülis egy család. Finom és kész.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... kataspajza.blogspot.com/2011/09/kremf...

sponsored links

Keres?s