Krémes (porból)

2012-02-05

sponsored links

Szégyen szemre... De annyira kíváncsi voltam, hogy vajon tényleg mûködik-e a dolog, porból krémest készíteni! Már jó pár hete megvettem, de végül most adódott alkalom. Mindenben a használati utasítás szerint jártam el és meglepõen jó lett a végeredmény. Szép is, finom is. A fiam kicsit pudingosnak tartotta a krémet, a cukrászdai tényleg habosabb állagú, de kb. ennyit lehetett vele kötekedni. No meg az E betûk persze, de néha talán belefér ennyi...

25 dkg leveles tésztából 2 db 20x30-as lapot nyújtottam, villával megszúrkáltam és 200 fokos sütõben pár perc alatt megsütöttem. A lapok sülés közben kicsit összementek, így az eredetileg használni szándékozot tepsi nem jöhetett szóba. Egyébként sem tudom, abból hogyan varázsoltam volna ki a sütiket... Szerencsére találtam egy pont megfelelõ méretû dobozt, aminek a ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2012/02/05/krem...

sponsored links

Keres?s