Krémes kelbimbó baconnel, hagymával recept
sponsored links
A kelbimbót vagy nagyon szereti valaki, vagy hallani sem akar róla. Nekem egy gügyém van vele kapcsolatban, ne legyen elkészítés után fonnyadt, folyós, szétfõtt és sápadt. Viszont, ha friss zöld, kissé kemény még akkor imádom. A kelbimbó mellesleg szuper egészséges ilyenkor, sõt az íze is most a legklasszabb pláne baconnel fokhagymával, és tejszínnel.
A CBA ismét kap egy jutalom katicát, mert ott leltem a tökéletesen friss, és szép mellbimbókra kelbimbókra (-miii anya mellbimbó? - Mondom kelbimbó. - Olyan szó nincs is. - Látod, hogy van!).Amúgy idén ez a második katicájuk, az elsõt ezért a fantasztikus száras brokkoliért kapták. Lehet, hogy sûrûbben kellene arra járnom? Mellesleg a múltkor vettem gyönyörû gesztenyét is, talán tényleg át kellene gondolnom, mert a pékáru is egész elfogadható.
A környéken van még egy
Match, na ha van szutyok használhatatlan élelmiszerbolt amit
magatok elé tudtok képzelni , akkor az biztos errõl jutott
eszetekbe, és van még egy zseb Spar, ami alig nagyobb mint a
nappalink, és ne a mi nappalinkat ...